HR-software voor kleinere bedrijven

Bent u op zoek naar HR-software die u administratief ontzorgt en meer controle en overzicht biedt? Dan kunt u goed uit de voeten met het basissysteem van Kennys HRM waarin u veel personeelsinformatie kunt beheren. Het basissysteem biedt u onder andere de mogelijkheid om eenvoudig verlof bij te houden en verzuim te registreren. De combinatie met de mobiele app maakt het tevens mogelijk om declaratiestromen efficiënt te beheersen. Met de modulaire opbouw van het pakket is uitbreiden in de toekomst altijd mogelijk.

Betaalbare HR-software

Het softwarepakket is opgebouwd uit verschillende modules. U kiest zelf hoe uitgebreid het pakket bij u wordt ingezet. Dat betekent: geen doolhof van mogelijkheden, maar alleen de opties die u nodig heeft. Uw investering in de implementatie en licentie is afhankelijk van de modules die u kiest. Bij Kennys HRM komt u niet voor onverwachte extra kosten te staan, updates worden voor klanten gratis ter beschikking gesteld.

Handige mobiele app

De mobiele app van Kennys HRM maakt het beheren van personeelsinformatie prettig voor leidinggevenden en hun team. Met de gebruiksvriendelijke mobiele app hebben werknemers hun contractinformatie altijd bij de hand, leidinggevenden accepteren met een druk op de knop verlofaanvragen en u heeft op elk moment inzicht in informatie over uw team.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u een demonstratie van Kennys HRM of wilt u bespreken of ons personeelssysteem geschikt is voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0182) 631 818 of stuur een e-mail naar contact@kennys.nl.

Zoeken