HRM-software voor grote personeelsbestanden

Alle informatie over uw personeelsbestand kan worden ondergebracht in de Kennys HRM software. Het informatiebeheer, het werkproces en de rapportages. Afhankelijk van uw bedrijfsvoering stellen we gezamenlijk het HRM-systeem modulair voor u samen. Dat kan een basisvariant worden voor het digitale beheer van personeelsdossiers of een complete oplossing inclusief salarisverwerking. Onze software ondersteunt u in werkprocessen, zoals werving en selectie, planning en budgettering. De voordelen van Kennys HRM voor grote organisaties zijn ons specialisme in HRM-software, de flexibiliteit van ons pakket en de bereikbaarheid van onze consultants.

Snelle implementatie en systeemkoppelingen

Wij maken het basissysteem van Kennys HRM snel voor u beschikbaar; online via SaaS (Software as a Service, ook wel Cloud genoemd) of lokaal op uw eigen server. Het uitwisselen van gegevens tussen Kennys HRM en andere systemen is ook geen enkel probleem. Bent u systeembeheerder en op zoek naar de mogelijke koppelingen en import- en exportopties via bijvoorbeeld onze webservices? Daarover leest u hier meer.

Beheer uw personeelsbestand op uw server of online in SaaS

Veel van onze klanten werken met Kennys HRM via SaaS. Hiermee wordt het technische beheer voor u uit handen genomen. Wij verzorgen de software-updates en maken uw back-ups. Wilt u liever dat Kennys HRM lokaal draait op uw eigen server? Dat kan ook. De keuze is aan u. Informatie over de mogelijkheden is hier beschikbaar voor systeembeheerders.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u een demonstratie van Kennys HRM software of wilt u bespreken of ons personeelsinformatiesysteem geschikt is voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0182) 631 818 of stuur een e-mail naar contact@kennys.nl.

Zoeken