SaaS (Software as a Service) / Cloud / Eigen beheer

Kennys biedt HRM-softwaresysteem Kennys HRM ook aan als ‘Software as a Service’, kortweg SaaS genoemd. Met deze service kunt u onze HRM-software als een online dienst gebruiken. Kennys neemt u met de SaaS-oplossing onder meer het technische beheer uit handen, zoals het uitvoeren van updates en het maken van back-ups. Ook wat betreft het systeembeheer van de hostserver wordt u volledig ontzorgd. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat Kennys HRM up-to-date is en klaar is voor gebruik.

Uiteenlopende functionaliteiten

Dankzij Kennys HRM als een SaaS-oplossing kunt u onze HRM-software in gebruik nemen zonder extra ICT-investeringen. Bovendien heeft u geen terugkerende kosten als het gaat om systeembeheer en het up-to-date houden van de ICT-omgeving. Via een internetaansluiting kunt u met de gangbare internetbrowsers vanaf iedere locatie inloggen op Kennys HRM. Hierdoor leidt Kennys HRM als een SaaS-oplossing tot lage kosten per gebruiker en een grote mate van flexibiliteit. De toepassing kent vele functionaliteiten. Uiteraard kan onder meer belangrijke medewerkerinformatie worden beheerd, zoals NAW-gegevens, kopieën van legitimatie, contactgegevens, dienstverbandinformatie, noodcontact- en familiegegevens, certificaten en opleidingen, functionerings- en beoordelingsgesprekken, (arbeids)overeenkomsten etcetera. Ook kunnen online, bijvoorbeeld via de Kennys HRM Selfservice app, mutaties als verlof worden aangevraagd door medewerkers. Vervolgens kunnen managers of leidinggevenden hier goedkeuring aan verlenen. U kunt verder onder andere grafische cockpits inzien, rapportages maken, brieven versturen en een scala aan automatische signalen activeren. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden van Kennys HRM.

Samengevat zijn de voordelen van SaaS:

•    Altijd up-to-date en toegankelijk voor gebruik
•    Geen ICT-investeringen nodig
•    Uitstekende performance
•    Optimale beveiliging en back-ups
•    SLA en onderhoud op verschillende niveaus

 Alternatieven

Behalve de SaaS-oplossing bieden wij ook de mogelijkheid om Kennys HRM op uw eigen servers te installeren, waardoor u Kennys HRM helemaal in eigen beheer kunt gebruiken.

Zoeken