We zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten.
Vindt u op deze pagina geen referentie van een vergelijkbare organisatie uit uw sector? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Heijmans

Uit respect voor onze klanten vragen wij u eerst met ons contact op te nemen wanneer u vragen aan hen heeft.

Wij zijn met deze betrouwbare partner in control”

Heijmans NV

Wie zich veel op de weg begeeft, ziet ze geregeld: de gele bedrijfswagens van Heijmans, het Nederlandse bedrijf dat tal van infrastructurele projecten en bouw- en installatiewerken ontwikkelt én uitvoert. In Nederland werken er zo’n 6.000 personen bij de beursgenoteerde onderneming en in Rosmalen bevindt zich het hoofdkantoor. Zaak dus om het personeelsbeleid in goede banen te leiden, zeker op informatietechnologisch gebied.

Open en flexibel

“De korte lijnen van Kennys zijn enkele van hun sterke punten. Hierdoor heb je immers alle voordelen van flexibiliteit. Zo worden we altijd snel geholpen en zijn de juiste mensen met de juiste kennis snel toegankelijk. Eén telefoontje en je bent met de juiste persoon verbonden. Bij grote organisaties kom je er vaak niet eens door! Uiteraard gaan er ook wel eens zaken mis, maar niet veel. Ik kan me niet herinneren in de afgelopen jaren dat ik nu met Kennys werk, dat er zaken zijn geweest die we niet hebben kunnen oplossen. Dat komt naar mijn idee door open communicatie, iets waarvan ik een groot voorstander ben.”

Zoeken