Verschillende partnerorganisaties maken gebruik van onze software. Bijvoorbeeld als onderdeel van hun dienstverlening, of ze passen onze software als OEM-component toe bij hun klanten.

Wilt u weten wat het Kennys HRM-systeem voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

“Een personeelsinformatiesysteem met loonadministratie, dat wordt de toekomst”

Erik Hannink, Directeur – AABO

AABO staat voor Administratie- en Adviesbureau voor de Bouwnijverheid in Oost-Nederland BV. Het administratiebureau verzorgt de loonadministratie van bedrijven, en is daarbij gespecialiseerd in de bouw en aanverwante sectoren. AABO heeft dan ook uitgebreide kennis van alle cao’s in de bouwsector, maar bedrijven uit andere sectoren en cao’s kunnen ook op een professionele ondersteuning rekenen. Naast administratieve taken rondom loonverwerking geeft AABO advies, onder meer over de cao, loonkosten en arbeidsrecht. “Veel van onze klanten willen ook graag een personeelsinformatiesysteem. Kennys HRM zien wij als een mooi product om onze klanten die extra service te verlenen. We kunnen onze klanten hiermee op laagdrempelige wijze een compleet personeelsinformatiesysteem bieden, inclusief een app waarmee de medewerkers onder andere hun verlof kunnen inzien en aanvragen en hun loonstroken kunnen downloaden.”

Personeelsinformatiesysteem met veel voordelen
“Tijdens de jaardag van Infor, een van de partners van Kennys, maakte ik kennis met Kennys HRM. Een klant van ons was al klant van Kennys en daardoor wist ik dat dit personeelsinformatiesysteem veel voordelen heeft. In Kennys HRM zijn bijvoorbeeld voor verschillende cao’s de verlofregelingen vastgelegd, waardoor de rechten automatisch berekend worden voor de medewerkers. In de herfst van 2015 zijn we begonnen met het opstarten van Kennys HRM voor enkele klanten. Langzaamaan rollen we de dienstverlening nu uit. Daarbij denken we goed na over hoe we de database gaan inrichten. Voor iedere klant wordt uitgezocht welke cao hij heeft en waaraan de database moet voldoen. Wat mag bijvoorbeeld wel of juist niet zichtbaar zijn of vrijgegeven worden? Samen met de klant gaan we daarvoor om tafel. Daarbij is ook onze vaste consultant van Kennys aanwezig”, aldus Hannink.

Erik Hannink en Dennys Driehuizen gaan de samenwerking aan

Bijzonder gebruik
AABO maakt op een bijzondere manier gebruik van Kennys HRM. Hannink legt uit: “We hebben één database waarvan al onze klanten, zowel binnen als buiten de bouwsector, gebruik kunnen maken. Hierdoor kunnen we de database voeden met bijvoorbeeld alle soorten opleidingen die er bestaan. De klant hoeft zelf niets aan het systeem toe te voegen, maar kan uit de bestaande database putten. Wanneer de klant toch een nieuwe opleiding wil toevoegen, komt deze in de algemene database te staan, zodat ook andere gebruikers hiervan kunnen profiteren. De database is daarom veel uitgebreider dan bij een algemene klant. Zonder het zelf te weten, zijn onze klanten van toegevoegde waarde voor elkaar. De service is sneller, want we hoeven niet voor iedere klant opnieuw het wiel uit te vinden.”

Kruisbestuiving
“Ook al zijn we nog maar kort operationeel, ik heb inmiddels een flink aantal aanvragen van klanten voor meer informatie of een demo van Kennys HRM. Het leeft onder onze klanten. In deze constructie wordt Kennys HRM ook haalbaar voor kleinere organisaties. Er vindt nu een leuke kruisbestuiving plaats, want er ontstaan allerlei verbanden van werknemers van onze klanten die ook met het personeelsinformatiesysteem willen werken. Een voorbeeld is Du Gardijn, een organisatie die verzekeringswerk en verzuimmanagement voor bouwbedrijven verzorgt. Zij kwamen erachter dat bedrijven die weinig doen aan P&O, ook een hoger ziekteverzuim kennen. Om een gezondere bedrijfscultuur te bewerkstelligen bieden zij daarom nu een P&O-dienst aan en gaan Kennys HRM inzetten voor hun klanten.”

Toegewijd
“Problemen ben ik eigenlijk nog niet tegengekomen tijdens het gebruik van Kennys HRM. Het systeem is een samenstelling van veel handige functies, daarom moet tijd en energie worden gestoken in de implementatie, zodat het systeem voldoet aan de wensen van iedere klant. Hierbij krijgen we gelukkig veel steun vanuit Kennys. Ze helpen ons met het opstarten van klanten en met alle vragen kunnen we bij onze vaste consultant terecht. Kortom, ik ben lovend over Kennys HRM én over de mensen achter dit systeem. Toegewijd, zo zijn zij het best te omschrijven. Mijn ervaringen met hen zijn enkel positief te noemen. Ik verwacht dan ook dat we in de toekomst een groot aantal gezamenlijke klanten hebben.”

www.aabo-rijssen.nl

infor

Kennys biedt HR- en salarisapplicaties die naadloos samenwerken met Infor LN ERP. Deze applicaties worden al bijna 20 jaar gebruikt in vele branches, zoals Bouw, Metaal, Zakelijke dienstverlening en de Agrarische sector. Kennys heeft de payroll-toepassingen van Infor overgenomen. Kennys werkt nauw met Infor samen, bijvoorbeeld voor de integratie van Kennys producten met andere software van Infor.

www.infor.com

SDB Groep is actief in de zorgsector en ondersteuning van administratieve processen rondom de inzet van personeel en vrijwilligers. Voor situaties waarbij meer nodig is dan een basisregistratie op gebied van HR, levert SDB Groep de Kennys HR-oplossing onder de naam SDB HRM. Dit is een OEM-oplossing die volledig is geïntegreerd met de eigen Salaris- en Rooster-oplossingen van SDB.

www.sdbgroep.nl

Kennys heeft in mei 2019 een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het in Hoorn gevestigde softwarebedrijf Mercash. Als gevolg van deze nieuwe partnerschap zullen de HRM software componenten van Kennys voortaan ook binnen de suite van Mercash worden aangeboden. Tevens zullen de organisaties samenwerken op het gebied van dienstverlening. Hierin ligt de focus onder andere op het verder uitbouwen en optimaliseren van de HR suite die Mercash aan haar klanten levert.

Jörgen Zink, directeur Mercash: “Vanuit Mercash zien we veel ondernemingen en organisaties een overgang voor hun personeelsadministratie naar de Cloud maken. Met de kennis, expertise en collega’s van Kennys kunnen we de klanten hierbij begeleiden. Bovendien kunnen we onze klanten een breder aanbod in dienstverlening bieden.”

Dennys Driehuizen, directeur van Kennys: “Een belangrijke activiteit van Kennys is het leveren van componenten en expertise op het gebied van HRM software systemen aan partners. Deze samenwerking geeft een goede impuls aan deze activiteit. Het is mooi dat wij met deze samenwerking de kans krijgen onze componenten en expertise aan Mercash en haar klanten beschikbaar te stellen. Daarbij is het ook belangrijk dat wij met de input van en samenwerking met Mercash de mogelijkheid krijgen onze producten naar een nog hoger niveau door te ontwikkelen.”

Over Mercash

Mercash heeft de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd in de markt van salaris- en HRM-oplossingen, geïntegreerd in Microsoft Dynamics. Het overzichtelijke en gedreven team gaat voor een vorm van samenwerken met de klant die het beste omschreven kan worden als ‘persoonlijk partnership’.

Kijk voor meer informatie over Mercash op https://www.mercash.nl/

Tenzinger is al sinds 1985 actief in de gezondheidszorg. Tenzinger maakt integrale zorgverlening mogelijk met behulp van speciaal voor de gezondheidszorg ontwikkelde programma’s. Tenzinger heeft de activiteiten van Unit4 Gezondheidszorg B.V. overgenomen. Op basis daarvan biedt Tenzinger de softwaresuite ‘Fierit Cura’ aan, voorheen bekend als Unit4 Cura. Dit is een complete suite aan software voor de zorgsector. Van het ondersteunen en optimaliseren van de zorgverlening tot software voor roosterplanning en HRM- en salarisverwerking. De HRM-componenten van Kennys zijn hier (als zogenaamde OEM-oplossing) volledig in geïntegreerd. Administratieve taken worden hiermee zoveel mogelijk geautomatiseerd, waardoor er tijd vrij wordt gemaakt voor essentiële zaken zoals zorg verlenen. Meer dan 800 opdrachtgevers in de zorg zijn tevreden gebruiker. Dit zijn zorginstellingen variërend van 10 tot 6.000 medewerkers in onder meer de volgende sectoren:
* GGZ
* Ouderenzorg
* Gehandicaptenzorg
* Jeugdzorg
* Ziekenhuizen

www.tenzinger.nl

Zoeken