Waar kunnen we u mee helpen?

We helpen u alles uit uw Kennys HRM pakket te halen. Onze consultants begeleiden u hierin vanaf het begin. Het is belangrijk dat u basiskennis krijgt over de software en dat er een applicatiebeheerder wordt aangewezen binnen uw organisatie als aanspreekpunt voor de gebruikers van het HR-systeem. De applicatiebeheerder gaat bijvoorbeeld over het toewijzen van rechten en beschikt over de mogelijkheid om de schermweergave voor medewerkers in uw organisatie aan te passen.

Heeft u advies of training nodig? Onze consultants staan voor u klaar. Neem contact op voor meer informatie.

Consultancydiensten

  • Trainingen in het gebruik van Kennys HRM.
  • Support op afstand (bijvoorbeeld bij de inrichting van het systeem, het opbouwen van (periodieke) flex-rapportages of begeleiding bij het doorvoeren van wijzigingen.
  • Advies en hulp bij uitrol van voor de organisatie nieuwe processen (denk bijvoorbeeld aan beoordelingsmethodes of het efficiënter inregelen van het proces rondom declaraties of verlofaanvragen).

Opleidingen

Optimaal gebruik van Kennys HRM begint met de juiste kennis. Doe mee aan een van de onderstaande trainingen:

Basistraining
Dit is een eerste training waarin u de basisfunctionaliteiten van Kennys HRM software leert kennen.

Flex-rapportagetraining
We leggen u uit hoe u gegevens met elkaar combineert om informatieve rapporten te genereren. Ook leren we u hoe u periodieke rapportages opbouwt, om collectieve wijzigingen door te voeren en om exports te draaien in verschillende bestandsformaten.

Applicatiebeheertraining
In deze training leert de aangewezen applicatiebeheerder (niet ICT-beheerder) onder andere om het programma in te richten naar wensen van de organisatie, rechten aan te passen en het systeem aan te passen.

Extra trainingen
Voor de ervaren Kennys HRM gebruiker die nog meer uit het systeem wil halen, zijn extra trainingen mogelijk op het gebied waarop u zich meer wilt ontwikkelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zoeken