Het beheren van personeelsinformatie is een belangrijke uitdaging voor bedrijven. Niet alleen de snelle digitalisering, maar ook de bijbehorende wet- en regelgeving over het beheer van personeelsinformatie maakt het ontwerpen van HR-systemen een vak apart.

Al 30 jaar specialist in HR-software

Bij Kennys HRM zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties voor het prettig beheren van personeelsinformatie. Kennys HRM software is als gebruiksvriendelijk systeem te implementeren in elke organisatie. Al meer dan 30 jaar lang denken we vol enthousiasme mee met werkgevers, HR-managers, leidinggevenden en werknemers om digitaal inzicht te krijgen in personeelszaken. Met gebruik van ons softwarepakket krijgen onze klanten iets heel belangrijks terug: tijd voor hun personeel.

Onze motivatie

Kennys HRM is een Nederlandse organisatie die vanaf dag één wordt gedreven door oplossingsgericht denken en de wil om zowel op management- als werknemersniveau efficiënt inzicht te geven in personeelszaken. Wij zijn inmiddels met recht expert in het maken van HRM-software onder Nederlandse en Europese wetgeving, het succesvol implementeren en het inrichten van onze software passend bij verschillende soorten organisaties. Al meer dan 100.000 personeelsdossiers worden beheerd in Kennys HRM en daar zijn we ontzettend trots op. Lees hier positieve referenties.

HRM-software moet snel inzicht geven en leuk zijn

Een belangrijke focus van Kennys is de gebruiksvriendelijkheid van ons systeem. Er komt veel informatie samen in de software en daarom moet het pakket desondanks handig en fijn zijn om mee te werken, en snel inzicht geven. Daarom luisteren we zoveel mogelijk naar de ervaringen van onze klanten. Zij weten immers het beste wat er speelt in de markt, wat de behoeften zijn en wat nodig is om HR-management op digitaal vlak te optimaliseren.

Kennis van de markt en van onze klant

Onze bedrijfsnaam zegt genoeg. Kennys heeft kennis in huis, kennis van de markt en kennis van uw uitdagingen op het gebied van HR-management. We zijn betrokken, bereikbaar en zijn zoveel mogelijk aanwezig in het ‘veld’. Alleen door zelf bezig te blijven met de kunst van HRM kunnen wij ervoor zorgen dat onze software altijd past bij wat u nodig heeft. Het Kennys HRM programma wordt op die manier door technisch specialisten continu verbeterd.

MAAK KENNIS
met een aantal mensen achter Kennys HRM & Kennys Payroll

Zoeken