Hét dashboard voor alle personeelsinformatie

Kennys HRM voor HRM is het dashboard waarin alle personeelsinformatie samenkomt. Vanuit het HRM-systeem kan de HR-manager onder andere rapportages maken, rechten toewijzen binnen Kennys HRM, nieuwe werknemers toevoegen en worden werkprocessen ondersteund, zoals werving en selectie en de verloning voor personeel. Dit deel van Kennys HRM is beschikbaar op desktop met een eigen inlognaam en wachtwoord. Ook wat u ziet in het dashboard is modulair opgebouwd en kunt u naar wens (laten) inrichten.

Informatieweergave met peildatum

Soms is het handig of noodzakelijk om te kunnen zien hoe een en ander in het verleden was, of hoe geplande zaken er in de toekomst uitzien. Denk aan het sociaal jaarverslag dat elk jaar weer moet worden opgesteld, of aan het plannen van organisatiewijzigingen. Met gebruik van de peildatum in Kennys HRM is het mogelijk om door de tijd te reizen in het systeem, zonder dat de huidige informatie wordt aangepast. Geef een willekeurige datum in verleden of toekomst in en u krijgt de op dat moment geldende gegevens in beeld.

Overzichtelijke rapportages

Wilt u een rapportage maken voor de directie, informatie over het personeelsbestand volgen, signaleringen en notificaties krijgen of periodieke exports draaien? Dat doet u met de module Flex rapportage. Kies zelf in welk formaat u de rapportage uitvoert, bijvoorbeeld als .pdf, .csv of Excel-bestand. Rapportages die u periodiek draait, kunt u automatisch laten uitvoeren.

Digitaal ondertekenen

Wanneer alle documentprocessen online verlopen, dan is het handig dat ook de ondertekening digitaal plaatsvindt. Eenvoudig documenten, contracten en formulieren rechtsgeldig digitaal ondertekenen is ook mogelijk in Kennys HRM. De digitaal ondertekende documenten neemt u in het online werknemersdossier op.

Salarismodule

Voor maximaal gemak maakt u ook gebruik van salarisverwerking in Kennys HRM. Desgewenst kunt u kiezen voor een full service oplossing waarbij loonspecialisten de loonverwerking voor u verzorgen en u dus op dit gebied volledig wordt ontzorgd.

Zoeken