DIENSTEN

Kennys biedt haar klanten cursussen aan waardoor zij het personeelsinformatiesysteem tot in de puntjes onder de knie krijgen. Daarnaast biedt de specialist in HRM-software hulp op afstand door middel van Teamviewer, regelmatig nieuwe updates van het HRM-systeem en support door de supportafdeling van de organisatie.

CONSULTANCY

Wetswijzigingen, veranderingen in de organisatiestructuur. Als ondernemer heeft u met tal van zaken te maken die ook van invloed zijn op uw personeelsinformatiesysteem. Het team achter HRM-systeem Prinsys biedt diverse consultancymogelijkheden waardoor u altijd een optimaal functionerend personeelsinformatiesysteem heeft. Consultancy is op verschillende manieren mogelijk. Zo kan Prinsys het volgende voor u betekenen:

  • Het installeren van updates
  • Begeleiding bij het optimaliseren van Prinsys
  • Aanpassingen n.a.v. nieuwe wet- en regelgeving
  • Inrichten van (nieuwe) modules
  • Begeleiding bij het doorvoeren van organisatiewijzigingen
  • Het uitvoeren van verschillende onderhouds- en beheerstaken
  • Het opstellen en/of uitvoeren van flex rapportages en collectieve doorverwerkingen
  • Het converteren van gegevens uit andere systemen

OPLEIDINGEN

BASIS

Deze opleiding vormt de eerste kennismaking met Prinsys personeelsinformatiesysteem. De opleiding is dan ook geschikt voor de onervaren of beginnende gebruiker van Prinsys. Na het volgen van de opleiding is de cursist in staat de basisfuncties van het personeelsinformatiesysteem, ook wel een HRM-systeem genoemd, te begrijpen en te gebruiken

FLEX RAPPORTAGE

Wanneer u basiskennis van Prinsys personeelsinformatiesysteem heeft, dan kunt u de opleiding Prinsys Flex rapportage volgen. Hierna bent u in staat de gegevens binnen het Prinsys HRM-systeem te combineren en te verwerken tot informatie. Tevens is de cursist in staat collectieve wijzigingen en export van gegevens naar onder andere Word, Excel en het XML-formaat uit te voeren.

APPLICATIEBEHEER

Deze opleiding is bedoeld voor de degene die binnen uw organisatie het applicatiebeheer van Prinsys doet. Meestal is dit niet een ICT-er, maar een ervaren HRM gebruiker. Na het volgen van de cursus Prinsys Applicatiebeheer kan deze gebruiker zelf de inrichting van Prinsys afstemmen op de eigen organisatie. Hij kan dan ander andere rechten toekennen, diverse systeeminstellingen aanpassen, waarden toevoegen aan keuzelijsten en tabellen beheren.

EXTRA

U heeft kennis van de basisfuncties van Prinsys en wilt uw HRM-systeem nog optimaler benutten? De opleiding Prinsys Extra stelt u in staat om onder andere verlofrechtfuncties, salarisverhogingsfuncties, opleidingen en vacature- en sollicitanttabellen te maken en te wijzigen in het personeelsinformatiesysteem.

Wilt u meer informatie over de aangeboden opleidingen? Neem dan contact met ons op.

Zoeken