Professionele personeelssoftware voor accountantskantoor 

Wilt u als accountantskantoor uw klanten ook kunnen voorzien van professionele personeelssoftware? Of zoekt u als (software)bedrijf een toeleverancier van HRM-software (OEM-component)? Ook dan bent u bij Kennys HRM aan het juiste adres. Onze software is te integreren met verschillende systemen en communiceert met verschillende loonpakketten. Kennys HRM kan onder uw eigen merknaam in uw eigen huisstijl worden aangeboden als uw eigen product.

Personeelssoftware voor grote personeelsbestanden én kleine bedrijven

Kennys HRM software is bij uitgebreide toepassing een krachtige oplossing voor organisaties met grote personeelsbestanden, maar met gebruik van alleen de mobiele app is onze software ook zeer geschikt voor bedrijven met minder personeel, zoals het midden- en kleinbedrijf. De modulair opgebouwde software biedt een HRM-oplossing voor bedrijven van elk formaat. Neem contact op voor meer informatie.

Uw voordelen

Kennys HRM software wordt door al meer dan 100.000 gebruikers positief gewaardeerd. Met het specialistische systeem van Kennys HRM verleent u meer service aan uw klanten zonder extra softwarezorgen. Zoekt u een componentenleverancier van HR-software? Integratie van Kennys HRM met uw eigen software met toepassing van uw eigen huisstijl is geen enkel probleem. Kijk hier voor de partners waar wij op dit moment mee samenwerken.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u een demonstratie van Kennys HRM of wilt u bespreken of ons personeelsinformatiesysteem geschikt is voor uw klanten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0182) 631 818 of stuur een e-mail naar contact@kennys.nl.

Zoeken