Krachtig HR-systeem voor elke sector

Kennys HRM software maakt personeelsinformatie digitaal inzichtelijk. Ons krachtige HR-systeem wordt toegepast in alle denkbare sectoren. Van de zorg tot de bouw en van de meubelindustrie tot accountancy. Wat we belangrijk vinden, is dat onze oplossing gebruiksvriendelijk en fijn is om mee te werken. Voor iedereen in elke organisatie. Maak links in het menu uw keuze voor meer informatie over ons product.

Modulair HR-systeem voor grote organisaties en kleine bedrijven

De Kennys HRM applicatie bestaat uit verschillende modules, waarmee personeelsinformatie wordt beheerd, werkprocessen worden vereenvoudigd en bijvoorbeeld verlof en verzuim op een snelle en handige manier geregistreerd worden. Naast het beheren van informatie kunt u met Kennys HRM optimaal HR-processen uitvoeren. Denk aan competentiemanagement, werving & selectie, budgettering en persoonlijke loopbaanbegeleiding. Ons pakket bestaat uit verschillende keuzemodulen, zodat zowel grote- als kleine bedrijven er uit kunnen halen wat past bij hun bedrijfsvoering.

Kies voor alleen de mobiele app of voor uitgebreide opties

Wilt u uitgebreide mogelijkheden voor informatiebeheer van een groot personeelsbestand? Dat kan. Wilt u met gebruik van een mobiele app alleen voorzien in basisbehoeften, zoals urenregistraties en verlofaanvragen? Ook dat is een optie. Samen kijken we naar de beste samenstelling van ons flexibele pakket voor uw bedrijf.

Voordelen voor managers en leidinggevenden

Met Kennys HRM krijgt u als manager of leidinggevende snel en gemakkelijk overzicht en inzicht. Informatie over uw team is eenvoudig in te zien, te bewerken en te rapporteren. Het basissysteem en de mobiele app bieden u al veel mogelijkheden, zoals het goedkeuren of afwijzen van aanvragen, het beschikbaar hebben van documenten en het tonen van rapportages. Wilt u veel inzicht op HR-management niveau en bijvoorbeeld kunnen werken met peildata? Dan implementeren we een uitgebreide versie van ons pakket. Een uitbreiding of wijziging in uw modulaire Kennys HRM pakket is altijd mogelijk.

Voordelen voor uw personeel

Werknemers willen niets liever dan snel een handig overzicht van beschikbare vrije dagen, vlot contact met hun leidinggevende over verlof en verzuim, en op elk moment bij de nodige contractinformatie kunnen. De mobiele app van Kennys HRM voorziet hierin. De app is voor iedereen makkelijk te gebruiken en is beschikbaar voor iOS, Android en WindowsPhone. Deze self service voor werknemers via hun telefoon, tablet of op de computer in de desktopversie is prettig en scheelt u tijd.

Zoeken