Kennys neemt LN Payroll over

Met ingang van 1 mei 2020 heeft Kennys LN Payroll overgenomen van Infor. Niet alleen het product, maar ook het gehele team achter Infor LN Payroll heeft de overstap gemaakt. Daarmee is het support en de verdere ontwikkeling van het product gewaarborgd binnen Kennys.

De overname zorgt ervoor dat de Kennys-organisatie groter wordt en een nog completer productenpakket kan aanbieden. Klanten die nu al gebruik maken van Payroll, kunnen dat onveranderd blijven doen met hetzelfde vertrouwde product.

Eén van de redenen voor de overname was dat Kennys graag de beste payroll-oplossing van Nederland wil aanbieden aan zijn klanten. Met Kennys Payroll, de nieuwe naam van het product, gelooft Kennys daarin te voorzien.

Op dit moment maken vooral bedrijven in de bouw, industrie en dienstverlening gebruik van Payroll. Het is de bedoeling dat de groep gebruikers uitgebreid zal worden. Om dat te realiseren zal het Payrollteam uitgebreid worden met een sales- en accountmanager.

Kennys is als sinds 1989 partner van Infor en kent daarom het product, het team en de klantenbase goed waardoor een soepele overgang naar Kennys kon worden gewaarborgd. Het van oorsprong Amerikaanse Infor levert bedrijfs- (ERP) software voor middelgrote tot grote ondernemingen. Tegenwoordig is Infor met meer dan 17.000 medewerkers wereldwijd in 170 landen actief.

Kennys is specialist in het ontwikkelen en toepassen van toonaangevende oplossingen voor HRM en Salarisoplossingen in Nederland. In de dertig jaar dat het bedrijf operationeel is, heeft het een klantenbestand van meer dan 300 bedrijven opgebouwd die samen staan voor meer dan 100.000 personeelsleden.

Zoeken