Mercash nieuwe partner van Kennys

Kennys heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het in Hoorn gevestigde softwarebedrijf Mercash. Als gevolg van deze nieuwe partnerschap zullen de HRM software componenten van Kennys voortaan ook binnen de suite van Mercash worden aangeboden. Tevens zullen de organisaties samenwerken op het gebied van dienstverlening. Hierin ligt de focus onder andere op het verder uitbouwen en optimaliseren van de HR suite die Mercash aan haar klanten levert.

Jörgen Zink, directeur Mercash: “Vanuit Mercash zien we veel ondernemingen en organisaties een overgang voor hun personeelsadministratie naar de Cloud maken. Met de kennis, expertise en collega’s van Kennys kunnen we de klanten hierbij begeleiden. Bovendien kunnen we onze klanten een breder aanbod in dienstverlening bieden.”

Dennys Driehuizen, directeur van Kennys: “Een belangrijke activiteit van Kennys is het leveren van componenten en expertise op het gebied van HRM software systemen aan partners. Deze samenwerking geeft een goede impuls aan deze activiteit. Het is mooi dat wij met deze samenwerking de kans krijgen onze componenten en expertise aan Mercash en haar klanten beschikbaar te stellen. Daarbij is het ook belangrijk dat wij met de input van en samenwerking met Mercash de mogelijkheid krijgen onze producten naar een nog hoger niveau door te ontwikkelen.”

Over Mercash

Mercash heeft de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd in de markt van salaris- en HRM-oplossingen, geïntegreerd in Microsoft Dynamics. Het overzichtelijke en gedreven team gaat voor een vorm van samenwerken met de klant die het beste omschreven kan worden als ‘persoonlijk partnership’.

Kijk voor meer informatie over Mercash op https://www.mercash.nl/

Zoeken