Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) bij Kennys Prinsys

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze wet, die ook onder de Engelse naam General Data Protection Regulation (GDPR) bekend is, heeft implicaties voor (onder andere) uw HR administratie.

AVG en Kennys Prinsys software

Uiteraard hebben wij ervoor gezorgd dat Prinsys technologisch aan de in de wet gestelde eisen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan het uitgebreid loggen van mutaties in Prinsys, de beveiliging in Prinsys met multifactor authenticatie, verzuimregistratie conform de AVG wetgeving, beperkingen in de mogelijkheden om medische gegevens te registreren en Flexpagina’s in de app voor leidinggevenden waardoor het minder vaak nodig is om vertrouwelijke gegevens te printen of te e-mailen.

Bent u klant van Kennys Prinsys?

Wanneer u als klant gebruik maakt van onze Kennys Prinsys software, dan heeft u recentelijk van ons een e-mail ontvangen met daarin uitleg over de verwerkersovereenkomst. Heeft u vragen over AVG en Kennys Prinsys? Neem dan gerust contact met ons op.

Zoeken