Nieuwe versie Kennys Prinsys beschikbaar

Werkt u met onze software? Dan is voor u nu een nieuwe versie beschikbaar: Kennys Prinsys 11.2.1. Naast een aantal details die het HRM-softwarepakket nét weer wat fijner werkbaar maken, zijn in deze versie diverse onderdelen toegevoegd.

Installatie van de nieuwe versie
Werkt u met Kennys Prinsys vanuit SaaS? Dan is de nieuwe versie automatisch al voor u geïnstalleerd op 29 maart. Is Kennys Prinsys bij u op de server geïnstalleerd? Dan kunt u nadat versie 11.2.0 door een van onze consultants bij u is geïnstalleerd, updaten naar versie 11.2.1 met de Updatetool.

Meer weten?
De Release Notes met alle informatie over de nieuwe versie vindt u in het Klantportaal. Log in met uw persoonlijke inloggegevens. In het Klantportaal kunt u ook de meest actuele handleiding van de Updatetool downloaden. Heeft u vragen over de update, hulp nodig bij de installatie, opmerkingen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Kennys Prinsys via contact@kennys.nl of bel naar 0182-631 818.

Zoeken