Nieuwe versie Kennys Prinsys gelanceerd

Werkt u met onze software? Dan is voor u nu een nieuwe versie beschikbaar: Kennys Prinsys 11.1.2. Onder andere naar aanleiding van uw input tijdens onze klantendagen is een aantal verbeteringen doorgevoerd die het werken met ons HRM softwarepakket nog prettiger maken.

Installatie van de nieuwe versie
Werkt u met Kennys Prinsys vanuit SaaS? Dan is de nieuwe versie automatisch voor u geïnstalleerd op 28 juli jl.. Is Kennys Prinsys bij u op de server geïnstalleerd? Dan kunt u deze (laten) updaten met de Updatetool.

Meer weten?
De releasenotes met alle informatie over de nieuwe versie vindt u in het Klantportaal. Log in met uw persoonlijke inloggegevens. In het Klantportaal kunt u ook de meest recente versie van de handleiding van de Updatetool downloaden. Heeft u vragen over de update, hulp nodig bij de installatie, opmerkingen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Kennys Prinsys via contact@kennys.nl of bel naar 0182-631 818.

Zoeken